Nordjylland har besøg af tyrkisk rejseprogram

Özlem Tunca Esirgenc under optagelser i Kildeparken, også kaldet Musikparken, i Aalborg - hendes mand, Yasin Esirgenç, passer kameraet.

Özlem Tunca Esirgenc under optagelser i Kildeparken, også kaldet Musikparken, i Aalborg – hendes mand, Yasin Esirgenç, passer kameraet.

Aalborg, Skagen, Billund og Fyn får frem til på lørdag besøg af et populært tyrkisk TV-program, der bl.a. portrætterer nogle af de mange destinationer, Turkish Airlines flyver til. Værtsparret medbringer deres søn på 16 måneder – han har allerede været på 39 af flyselskabets destinationer.

I disse dage bliver et udvalg af Nordjyllands herligheder præsenteret for det tyrkiske rejseprogram ”Dunyayi Geziyorum – Travelling the World.” Turkish Airlines ønsker at sætte fokus på nogle af sine mere ukendte destinationer, og nu er turen kommet til Aalborg og Billund.

”Det er en fantastisk mulighed for at markedsføre Aalborg og Nordjylland. Vi kalder Aalborg ’the small big city’. Det er en by og et område, som er en ny og uopdaget destination for mange af vores gæster, og her er så meget at opleve,” siger Hatice Pinar Bora, general manager for Turkish Airlines i Aalborg.

Journalisten Özlem Tunca Esirgenc og hendes mand Yasin Esirgenç rejser rundt i verden med deres søn på 16 måneder. Og den lille fyr er vant til at rejse – turen til Danmark er hans destination nr. 39, og når han ikke sidder på mors mave, oplever han verden fra sin helt egen vinkel, og det er en vigtig del af programmet.

”Dunyayi Geziyorum – Travelling the World” er et populært program i Tyrkiet, og den rejselystne familie har næsten 100.000 fans på deres Facebook-side.

”Vi har glædet os til at være værter for det tyrkiske rejseprogram og til at præsentere Aalborg og Nordjylland som en ny og spændende destination. Vi ser et stort potentiale i et nyt marked, som vi netop kun kan prioritere, fordi Turkish Airlines har den direkte rute til Aalborg og selv gør så meget for at markedsføre os”, siger Cathrine Billund Kallehauge, ferieturismechef hos VisitAalborg.

VisitAalborg har sammensat programmet i samarbejde med VisitNordjylland og Turisthus Nord i Skagen.

Turkish Airlines startede sine flyvninger imellem Istanbul og Aalborg/Billund i 2012 med tre ugentlige afgange og har nu en daglig afgang.

Mens den rejseglade TV-familie i disse dage er i Aalborg og Skagen, fortsætter turen torsdag til Billund, som Turkish Airlines også flyver til. Her skal de bl.a. besøge Legoland ligesom der også bliver en afstikker til Fyn inden de flyver hjem på lørdag, oplyser Cathrine Billund Kallehauge til takeoff.dk

I Aalborg overnattes på Comwells hotel Hvide Hus, og der er bl.a. besøg i Aalborg Chokoladen, den gamle by i Aalborg, et kig på den igangværende Tall Ships regatta med deltagele af 90 skibe, besøg i Aalborg Zoo og vikingefundene ved Lindholm Høje.

I Skagen skal det lille TV-hold bo på Hotel Skibssmedien, cykle rundt og bl.a. se Skagens Museum med malerier af P.S. Krøyer, Anna og Michael Ancher, Skagen Bamsemuseum, det gamle Skagen i Østerby samt spise middag på Brøndums Hotel.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.