Norges skisæson lige om hjørnet

sne-norgeI begyndelsen af december åbner de fleste skisportssteder i Norge. Flere destinationer er ved at være udsolgt, bl.a. i Trysil, hvor der især er rift om hytter og hoteller i skolernes vinterferie.

Norsk Rejsebureau gør ekstra meget for børnefamilierne i Trysil, hvor børn stortrives i tre store børneområder, hvor maskotten Valle huserer. Hvis man i uge to til seks bestiller liftkort til en voksen i minimum fire dage, er der inkluderet gruppeskiskole, skileje og skipas for børn til og med seks år.

Ud over Trysil, som er Norges største skiområde, tilbyder bureauet 18 andre destinationer.  Og her er Vrådal i Telemarken ny destination.

Sæsonen i Norge er længere end i Alperne, og man kan nyde den hvide verden fra midt december til slutningen af april.

Man kan komme nå det norske sneeventyr på flere måder. Rejsebureauet tilbyder kør selv-ferie, hvor man sejler med DFDS fra København til Oslo eller med Fjordline fra Hirtshals til Kristiansand og Langesund.

I ugerne fem til ti indsætter Norsk Rejsebureau en skibus, der starter fredag klokken 16 i Nykøbing Falster og via fem opsamlingssteder på Sjælland kører til Gudebrandsdalen til Skeikampen og Espedalen med ankomst næste morgen.

”Kursen på den norske krone er cirka 80 øre, og det betyder god købekraft i Norge”, siger produkt- og marketingchef Christian Willumsen, Norsk Rejsebureau.

Mere på www.norskrejsebureau.dk  www.norskrejsebureau.dk   www.fjordline.com/dk     www.dfdsseaways.dk