Norwegian åbner 10 ruter over Atlanten

De nye ruter betjenes af den nye flytype Boeing 737MAX, og med lanceringen tilbyder Norwegian 48 ruter mellem Europa og USA.

De nye ruter vil gå fra Providence nær Boston, Stewart nord for New York og Bradley i delstaten Connecticut til Belfast i Nordirland, Edinburgh i Skotland samt Dublin, Cork og Shannon i Irland.

Norwegian har en bestilling på over 260 nye fly. Blandt andet 30 Boeing 787 Dreamliner og 100 Boeing 737MAX. Den første 737MAX bliver leveret i forsommeren. Norwegian er lanceringskunde for flytypen i Europa.

MAX-flyet har flere sæder og længere rækkevidde end sammenlignelige flytyper, hvilket muliggør interkontinentale ruter. Boeing 737MAX reducerer brændstofforbruget og CO2-udslippet med yderligere 14% i forhold til lignende flytyper, der opererer i dag.

De nye transatlantiske ruter er et supplement til dagens internationale tilbud. Selskabets satsning med Boeing 787 Dreamliner til større lufthavne fortsætter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.