Norwegian åbner København-San Francisco

norwegianNorwegian lancerer endnu en langrute fra Københavns Lufthavn. Fra foråret 2017 flyves direkte til San Francisco/Oakland med to ugentlige afgange og bliver Norwegians niende amerikanske destination fra København.

Fra 28. marts indsættes en af selskabets Boeing 787 Dreamliners med kurs mod San Francisco. Selskabet flyver allerede til New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. Derudover flyver Norwegian til Bangkok fra København.

”Vi er glade for nu at give vores danske passagerer endnu flere rejsemuligheder til nogle af USAs mest populære destinationer. Danskerne har taget godt i mod vores langruter, og mange af vores afgange har været stopfyldte”, siger Norwegians kommercielle direktør Thomas Ramdahl.

Hos Københavns Lufthavn ser kommerciel direktør Peter Krogsgaard store muligheder i den nye rute. Typisk udgør amerikanerne 40% af de rejsende på Norwegians ruter mellem København og USA.

”Ud over at give danskerne nye muligheder for let at komme til Vestkysten i USA, betyder Norwegians nye rute, at endnu flere amerikanere vil rejse til Danmark. Det skaber vækst og arbejdspladser i bl.a. turisme-branchen”, siger Peter Krogsgaard.

”Mange amerikanere vil besøge de største europæiske metropoler som London, Paris og Rom, men det er tydeligt, at USA-ruterne til København er godt fyldte med turister, der vil opleve Københavns gastronomi, design og seværdigheder”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.