Norwegian åbner på charterdestination

2

norwegianLUFTFART: Fra 25. juni til 13. august flyver Norwegian en gang om ugen mellem København og en europæisk charterdestination. Men Norwegian overdriver sit passagertal i Københavns Lufthavn.

Norwegian åbner til sommer fra København en ny rute til Varna i Bulgarien med et fly om ugen. Norwegian flyver som eneste ruteselskab til Varna, der ligger 25 km fra charterrejsemålet Golden Sands.

I forvejen flyver Norwegian til bulgarske Burgas fra København, tæt på Sunny Beach, som også besøges af mange charterturister.

Ud over den nye rute til Varna øger Norwegian afgange til eksisterende destinationer fra København. Selskabets ruter til Barcelona og Nice får mellem 17 og 19 ugentlige afgange i højsommeren.

I sin pressemeddelelse om den nye rute til Varna overdriver Norwegian sit passagertal i Københavns Lufthavn med 10 pct.

Norwegian skriver rigtig nok, at det er næststørste flyselskab i København, men tilføjer, at man sidste år havde ”fem millioner passagerer” i Københavns Lufthavn.

Det reelle tal var ifølge Københavns Lufthavn 4.534.650 mio.

Norwegian har i sommersæsonen over 60 ruter fra København – i alt har selskabet 439 ruter til 130 lufthavne i Europa, Thailand (kun til Bangkok) og USA.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Norwegian åbner på charterdestination"

Notify of
avatar
Ole Hansen
Ole Hansen

Nu overdriver/ misinformerer Norwegians spindoktorer/ pressemedarbejdere jo generelt altid.

Cph
Cph

Ja. Måske vil GermanSASwings gøre det samme i fremtiden?

wpDiscuz