Norwegian åbner rute til Singapore

Lavprisselskabet udvider sit net af langruter fra London Gatwick med en ny rute til Singapore. Fra København, Oslo og Stockholm flyver Norwegian allerede til Bangkok.

Norwegians direkte flyvning mellem London Gatwick og Singapore starter den 28. september og får gode forbindelser til og fra København.

”Vores langruter er populære med en belægning på over 90%. Det viser, at kunderne ønsker flere langruter til lavpris. Derfor er det med stor glæde, at vi i dag lancerer vores første rute til Singapore,” siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

”Vi håber, at de skandinaviske myndigheder kan se betydningen af flere direkte ruter mellem Asien og Skandinavien og sikrer, at Norwegian også får de nødvendige overflyvningsrettigheder til Asien.

Norwegian flyver fire gange ugentligt mellem Gatwick og Singapore med start 28. september (fra oktober vil Norwegian flyve fem gange ugentligt).

Norwegian tilbyder i alt 55 langdistanceruter mellem USA og Europa og Asien. Rejsende fra CPH kan flyve direkte til New York, Oakland/San Francisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston og til Bangkok.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.