Norwegian åbner base i Barcelona

Norwegian-B737.jpgNorwegian fortsætter ekspansionen og åbner ny base i Barcelona i foråret 2014 – den sjette base i Spanien og mulig ny langrutedestination. Samtidig lancerer selskabet nye ruter fra Barcelona til Sandefjord Torp, Hamburg, Berlin og Warszawa.

Basen i Barcelona er Norwegians sjette spanske. Ud over denne har selskabet også baser i Madrid, Alicante, Malaga, Las Palmas og Tenerife.

”Vi har allerede stor trafik på Barcelona og ser et stort passagerpotentiale. Samtidig er det strategisk vigtigt for Norwegian med base her, da vi vurderer Barcelona som knudepunkt for langdistancetrafik,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Norwegian vil placere tre nye Boeing 737-800 på basen i Barcelona, rekruttere over 100 medarbejdere lokalt, samt lancere fire nye ruter fra april 2014.

Ruterne fra Barcelona går til Berlin, Hamburg, Sandefjord Torp samt Warszawa.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.