Norwegian afviser minister-kritik

kuffertPassagererne skal have frihed til at vælge til og fra, siger Norwegian efter kritik fra transportminister, Henrik Dam Kristensen, som opfordrer til mere gennemskuelige billetpriser.

”Vores filosofi er, at passagerne skal have frihed til at vælge. Det betyder, at man kun betaler for det, man har brug for. Vi vil ikke tvinge folk til at betale for bagage, de ikke har brug for på rejsen”, siger Daniel Kirchhoff, Norwegians kommunikationskonsulent.

Transportministeren er netop irriteret over, at rejsende skal betale ekstra for en almindelig kuffert: ”Det er vigtigt, at de billetpriser, man bliver præsenteret for, er de endelige priser. Ellers kan man ikke sammenligne”, skriver epn.dk.

Han fornemmer også, at der kan snydes på vægten for eksempel med gebyr for netkøb og vil have EU til at stramme reglerne.

Reglerne kræver, at alle obligatoriske skatter og afgifter er inkluderet i den pris, der annonceres med.

”Vores priser er altid inklusive skatter og afgifter”, siger Daniel Kirchhoff, som ikke mener, at der er noget problem og derfor heller ikke har noget bud på, hvordan man kommer et sådant til livs.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.