Norwegian afviser minister-kritik

kuffertPassagererne skal have frihed til at vælge til og fra, siger Norwegian efter kritik fra transportminister, Henrik Dam Kristensen, som opfordrer til mere gennemskuelige billetpriser.

”Vores filosofi er, at passagerne skal have frihed til at vælge. Det betyder, at man kun betaler for det, man har brug for. Vi vil ikke tvinge folk til at betale for bagage, de ikke har brug for på rejsen”, siger Daniel Kirchhoff, Norwegians kommunikationskonsulent.

Transportministeren er netop irriteret over, at rejsende skal betale ekstra for en almindelig kuffert: ”Det er vigtigt, at de billetpriser, man bliver præsenteret for, er de endelige priser. Ellers kan man ikke sammenligne”, skriver epn.dk.

Han fornemmer også, at der kan snydes på vægten for eksempel med gebyr for netkøb og vil have EU til at stramme reglerne.

Reglerne kræver, at alle obligatoriske skatter og afgifter er inkluderet i den pris, der annonceres med.

”Vores priser er altid inklusive skatter og afgifter”, siger Daniel Kirchhoff, som ikke mener, at der er noget problem og derfor heller ikke har noget bud på, hvordan man kommer et sådant til livs.