Norwegian ansætter amerikanske piloter

jgi9oedu6leblg0zht8t-450x300Norwegian rekrutterer nu amerikanske piloter til sin langdistancebase i Fort Lauderdale i Florida. I løbet af de næste fem år indsætter Norwegian yderligere 31 B787 Dreamliners i international trafik.

”Lige siden de første transatlantiske ruter for tre år siden, har det været et mål for os at ansætte amerikanske piloter. I dag har vi flere amerikanske kabineansatte en noget andet ikke-amerikanske flyselskab, og vi ser frem til at blive det første europæiske flyselskab med amerikanske piloter”, siger Asgeir Nyseth, operativ direktør i Norweigan.

Norwegian har i dag knap 500 amerikanske medarbejdere på baserne i Fort Lauderdale og New York.

Amerikanske piloter skal have europæiske certifikater for at flyve for Norwegian. Selskabet dækker omkostningerne, der er forbundet med at konvertere de amerikanske certifikater.

Norwegian lancerede sin første langrute i 2013 mellem Oslo og New York. I takt med flere Dreamliners er antallet af langruter øget. I 2014 åbnede Norwegian ruter mellem London og USA og i august i år åbnede selskabet ruter mellem Paris og USA. Norwegian har nu 42 ruter mellem Skandinavien, London, Paris og USA samt Skandinavien og Bangkok.

I dag har Norwegian langdistancebaser i New York, Fort Lauderdale, London og Bangkok. Norwegian flyver til ni destinationer i USA; New York, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando, Boston, Puerto Rico og Skt. Croix. I vintersæsonen flyver Norwegian desuden fra de fransk-caribiske Martinique og Guadeloupe til Boston, New York og Baltimore/Washington. Derudover tilbyder selskabet en rute fra Guadeloupe til Fort Lauderdale.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.