Norwegian åbner rute til Agadir

Norwegian bliver dermed det første flyselskab, der tilbyder ruteflyvninger til en af de største feriedestinationer i Marokko.

 

Vi ser et stort potentiale i den nye rute. Efterspørgslen er stor, men udbuddet begrænset. I dag kan danskerne kun komme dertil enten med et charterselskab eller via en større europæisk storby. Vi er derfor glade for, at vi nu kan tilbyde de danske passagerer denne direkte rute”, siger Johan Bisgaard Larsen, presse- og markedschef for Norwegian i Danmark.

 

Norwegian starter også med at flyve til Agidir fra Oslo og Stockholm den 6. november. Billetterne kommer til salg i dag, fredag, kl. 14.00.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.