Norwegian får direkte TV

2
norwegian bjørn kjos wifi
Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos, til højre præsenterer norsk TV om bord.

FLYSELSKABER: Norwegian lancerer som første flyselskab i Europa nu live tv. Og næste år får Norwegian sin fjerde rute mellem Norge og København – dog kun om sommeren.

Norske TV2 Nyhetskanalen og Bloomberg Television er nu gratis på 87 af Norwegians WiFi-fly på europæiske flyvninger. Passagerer kan se disse kanaler på medbragt PC, tablet eller smartphone.

”Ved at tilbyde TV2 Nyhetskanalen og Bloomberg Television får passagerer bredere underholdningstilbud om bord,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

CPHTraveller.dk oplyser, at Norwegian 20. maj næste år åbner en sommerrute mellem Stavanger og København, hvor der til 12. august flyves to gange om ugen. Ruten flyves med en Stavanger-baseret Boeing 737-800 med plads til 189 passagerer.

Stavanger bliver Norwegians fjerde norske destination fra Københavns Lufthavn, hvorfra selskabet allerede flyver til Oslo, Bergen og Trondheim.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Norwegian får direkte TV"

Notify of
avatar
Ole
Ole

Det er vel ok med tv, men hvorfor bare på short og mediumhaul flyene. Det forekommer at være betydeligt mere relevant med internet og tv på langruterne. Noget som Norwegian ikke tilbyder i dag.

Johan
Johan

Jeg har kunne se live tv på mine langrute flyvninger i lang tid…..what’s the fuss

wpDiscuz