Norwegian fik 28% flere passagerer

”Norwegian havde i år over 2.000 flere afgange end i august sidste år. Heraf blev langt størsteparten opereret med nye og større fly. Vi er derfor rigtig godt tilfredse med den betragtelige passagervækst, der indikerer at både nye og trofaste Norwegian-kunder sætter pris på vores produkt og vores ruteportefølje, som hele tiden udbygges”, siger flyselskabets topchef Bjørn Kjos.

 

Siden august sidste år har Norwegian indfaset 11 nye Boeing 737-800 fly med større kapacitet og lavere enhedsomkostninger. Norwegian er i gang med en omfattende fornyelse af flyflåden, med målsætning om at opnå en ensartet flåde på 63 Boeing 737-800-fly på to år.

 

Kabinefaktoren var på 79% i august, hvilket er 2 procentpoint lavere end sidste år. Selskabet gennemførte 99,8% af de planlagte flyvninger i denne måned, hvoraf 85,5% til planlagt tid.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.