Norwegian fløj 20 pct. flere passagerer i september

 

I september i år fløj 1.213.542 passagerer med Norwegian, en vækst på 203.100 passagerer sammenlignet med september sidste år.
”En ny måned med kraftig passagervækst viser, at kunderne viser os tillid, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med,” siger administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos.

 

”Trafiktallene for september er præget af en måned, hvor mange nye, typiske forretningsruter er sat i drift, blandt andet i Finland, Sverige og Danmark. Frekvensen på eksisterende ruter er øget. Ud over de nye forretningsruter har vi også øget kapaciteten kraftigt til destinationer i Sydeuropa fra Norge og Danmark med 70 pct. vækst i september.

 

Fra Sverige er kapacitetsvæksten endnu højere. Lave priser og konkurrence om kunderne er Norwegian stadig bedre rustet til at møde med indfasningen af mange nye Boeing 737-800-maskiner med lavere omkostninger,” siger Kjos.

 

Kabinefaktoren var på 77 pct. i september, den samme som i september sidste år. Selskabet opererede 99,4 pct. af de planlagte flyvninger i denne måned, hvoraf 87,6 pct. afgik til planlagt tid.

Skrevet af Rddaktionen

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.