Norwegian fortsætter mellem USA og Caribien

norwegian crewSæsonruterne mellem USA og de fransk-caribiske øer Guadeloupe og Martinique fortsætter hen over sommerfartplanen.

Efter en succesfuld vinter mellem USA og Caribien har Norwegian valgt at fortsætte ruterne ind i næste vinterprogram i stedet for at parkere flyene, som mange andre gør i lavsæsonen. Ruterne udgår fra New York, Boston og Baltimore/Washington.

”Efterspørgslen har været rigtig god og både amerikanere, fastboende på øerne, samt rejsende fra Europa har benyttet sig af ruterne,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Ud over Guadeloupe og Martinique flyver selskabet også fra Skandinavien og London til caribiske Puerto Rico og fra København til St. Croix.

Med 38 direkte ruter mellem USA og Europa er Norwegian det ikke-amerikanske flyselskab, som tilbyder flest ruter ud af USA. Flyselskabet lancerede i sidste uge tre ny ruter mellem USA og Paris med start til sommer.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.