Norwegian hjælper syriske flygtninge

norwegian-UNICEF-nødhjælp-800x562Norwegian og Unicef sendte i går fly med skolemateriale og andet nødhjælp til Jordan for at hjælpe syriske børn, der er på flugt.

Norwegian har stillet fly og mandskab til rådighed til at fragte skolemateriale og andet nødhjælp til flygtningelejren Za’atari ved den syriske grænse i Jordan. Unicef-flyet lettede fra Oslo mandag morgen og stoppede i København for at laste nødhjælp fra Unicefs verdenslager, som ligger her.

”Unicef og Norwegians mål har været at fylde hver centimeter af dette fly med livsnødvendig hjælp,” siger koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos.

Besætningen på flyvningen repræsenterer forskellige nationaliteter. Fælles er, at de er stærkt engageret i Syrien-konflikten. Styrmanden og kabinechefen på dagens flyvning har selv flygtningebaggrund.

”Jeg er selv flygtning, og det varmer mit hjerte, at der er så mange, som vil være med til at bidrage,” siger kabinechef Rania Hido, som er flygtning fra Libanon.

”Dette er ikke bare årets vigtigste flyvning for mig, men også min karrierers vigtigste flyvning. Min familie er flygtet fra Syrien, så jeg har meget til fælles med disse børn,” siger styrmand Chadi Hanna.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.