Norwegian lejer Dreamliner af LOT

LOT-Polish-Airlines-Dreamliner-i-Københavns-LufthavnFrem til 30. november vil Norwegian wetlease (med besætning) en Boeing 787 Dreamliner fra polske LOT.

Flyet skal operere mellem København og New York og Fort Lauderdale, siger Johan Bisgaard Larsen fra Norwegian til takeoff.dk.

”Siden vi startede vores langdistanceoperation har vi flere gange benyttet os af wetlease af forskellige årsager, og på nuværende tidspunkt har vi igen brug for den ekstra kapacitet,” forklarer Johan Bisgaard Larsen.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.