Norwegian og Amadeus støtter UNICEF

1

norwegian b787 dreamlinerREJSEBRANCHEN: Norwegian, FN’s børnefond UNICEF og reservationssystemet Amadeus udvider deres samarbejde. Ny aftale gør det muligt for Norwegians passagerer at donere til UNICEF’s arbejde for børn over hele verden, når de køber flyvninger online via donationsfunktion fra Amadeus.

”Norwegian og UNICEF har de seneste år udført flere aktiviteter med henblik på at indsamle midler til børn i nød. Vores passagerer har bidraget med donationer, ikke mindst da vi sendte fly med nødhjælp til Den Centralafrikanske Republik sidste efterår. Nu indgår vi i et samarbejde med Amadeus og håber, at muligheden for at give et beløb til UNICEF, når der bookes billetter på vores hjemmeside, vil give flere børn en bedre fremtid,” siger Norwegians koncernchef, Bjørn Kjos.

Et klik, når billetkøbet afsluttes, er hvad der skal til for at donere et beløb til UNICEF. Svend Leirvaag, Vice President Industry Affairs hos Amadeus IT Group, siger: ”Det nye partnerskab med Norwegian og UNICEF udgør en del af vores virksomhedsansvar og konceptet Technology for Good. Vi bidrager uden beregning med teknologi fra Amadeus, som f.eks. donationsfunktionen, for at arbejde med partnere i rejsebranchen og humanitære organisationer om sammen at skabe større resultater end nogen af os kan alene.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Norwegian og Amadeus støtter UNICEF"

Notify of
avatar
Insider
Insider

Skal der grines eller grædes? Norwegian – og specielt deres long-haul afdeling – er noget nær verdens-mestre i social dumping! Flot røgslør. Det ville være interessant at høre fra FN, hvor mange penge de får fra passagerer som udelukkende fokuserer på pris og ignorerer sociale spilleregler.

wpDiscuz