Norwegian passagerrekord igen, igen

”Det er glædeligt, at den positive trafikudvikling fortsætter for fuldt tryk. Flybranchen har været inde i nogle turbulente måneder som følge af lukningen af det europæiske luftrum og tredjepartstrejker i flere lande, men den kraftige passagervækst viser, at tilliden i højeste grad er tilbage, hvor den var og skal være,” siger adm. direktør i Norwegian Bjørn Kjos.

 

Norwegians kabinefaktor lå samlet på 85% i juli, en nedgang på tre procentpoint i forhold til sidste år. Selskabet opererede 99,7% af de planlagte flyvninger, hvoraf 79,2% til planlagt tid. Punktligheden blev kraftigt påvirket af tredjepartsstrejker i Grækenland og Frankrig, samt slot-forsinkelser i Nordspanien, Frankrig, Grækenland og Kroatien på grund af stor sommertrafik.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.