Norwegian planter træer

LUFTFART: Sammen med organisationen Global Climate Institute vil Norwegian indledningsvis plante 7.000 træer i England og Spanien – et for hver af Norwegians medarbejdere. Senere vil selskabet plante titusindvis af træer andre steder.

Træer er af stor vigtighed for klimaet, da de optager CO2. Norwegian lancerede initiativet i engelske Oxford, hvor en stor gruppe af flyselskabets ansatte stod for plantningen af de første træer.

”I Norwegian er vi glade for at lancere endnu et bæredygtighedsinitiativ, som styrker indsatsen for at gøre luftfarten mere klimavenlig. I første omgang planter vi et træ for hver af koncernens medarbejdere, og vi vil allerede senere i år følge op med titusindvis af nye træer i andre dele af verden,” siger Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikationschef og CSR-ansvarlig i Norwegian.

Norwegian bliver et af de første flyselskaber i verden, som engagerer sig i træplantningsprojekter.

”Vi er utrolig glade for det nye samarbejde med Norwegian og for, at selskabet har valgt Global Climate Institute som partner. Der findes forskellig kvalitet af træplantningsprojekter, hvorfor vi sammen med Norwegian har fundet frem til projekter i England og Spanien, som tilfredsstiller kravet om et bæredygtigt slutresultat. Det en stor inspiration at se, hvordan Norwegians medarbejdere selv har ønsket at plante træerne og helt konkret ’tage sagen i egen hånd,’” siger Morten E. Jensen, Project Manager i Global Climate Institute