Norwegian satser på Torp

Efter Ryanair nedlagde mange af sine afgange fra den Oslo-nære Lufthavn er omtrent 25% af passagererne forsvundet.

Det forhindrer ikke ledelsen af lufthavnen i at igangsætte nye planer. Terminalen skal nu udvides for 22 millioner norske kroner, og der ligger planer for en fem gange så stor investering, som kan øge kapaciteten på Torp til 2,5 millioner passagerer årligt.

”Nå tror jeg, det bliver en hård vinter, men så kan resten af året blive interessant. Det er derfor vi bygger ud nu”, siger lufthavnschef Alf-Reidar Fjeld til Sandefjords Blad og antyder aftaler med nye flyselskaber. Det kan have sammenhæng med, at adm. direktør Bjørn Kjos fra Norwegian har indkaldt til pressekonference onsdag, netop på Torp.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Schæffergården en del af Best Western

Velrenommerede Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver 2. januar 2018 medlem af Best Western Hotels & Resorts. Hotellet bliver en del af et af kædens nye varemærker; Sure Hotel by Best Western.

Politiet tager 20 spritbilister hver dag

Sidste år sigtede politiet 7.203 personer for spritkørsel, viser tal fra Rigspolitiet. I julefrokostsæsonen sætter politiet ind med ekstra kontrol. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden opfordrer til at lade bilen stå

Ny ledelse for RCL Cruises i Norden

Julie Ødegaard er udpeget som midlertidig General Manager Nordic for Royal Caribbean International Ltd (RCL). Hun får ansvaret for Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden.

Konkurs i airberlin koster Rejsegarantifond millionbeløb

LUFTFART: Flere hundrede danske passagerer vil få dækket deres udgifter til ubrugelige flybilletter med airberlin - minus selvrisikoen på 1.000 kroner.

Konkurrencemyndigheder undersøger Lufthansa

LUFTFART: De tyske anti-kartelmyndigheder har bedt Lufthansa om forklaring på stigende priser på tysk indenrigs efter airberlin gik konkurs. Lufthansa vil gerne udbyde 1.000 ekstra flyvninger om måneden.

Lufthansa pumper 700.000 ekstra sæder ud på tysk indenrigs

LUFTFART: I kølvandet på airberlins konkurs mangler der skønsmæssigt over 50.000 månedlige flysæder på de tyske indenrigsflyvninger. Lufthansa-selskab alligevel ikke til København.