Norwegian udsætter Cork-Boston rute

norwegian-737-800-ln-dymNorwegian Air International (NAI) har valgt at udsætte starten på den nye rute mellem Cork i Irland og Boston i USA fordi US Department of Transportation (DOT) forsinker selskabets tilladelser.

Det er to år siden, NAI sendte en ansøgning til DOT om at flyve atlantruter med flyene, der er registreret i EU-landet Irland. Den blev mødt af protester fra USAs flyselskaber og fagforeninger, som hævder, at etableringen i Irland blot var et forsøg på at omgå de norske bemandingsregler, hvilket afvises af Norwegian.

“På grund af fortsatte forsinkelser fra US Department of Transportation er vores planer om at starte flyvninger fra Cork til maj ikke længere mulige at gennemføre, men vi håber at starte flyvningerne snarest muligt denne sommer”, lyder det fra Norwegian. ”Vi vil fortsat kæmpe for vores klare ret til en ’Foreign Carrier Permit’ og vi er taknemmelige for enhver støtte fra EU og de irske myndigheder til at løse problemet”.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.