Norwegian udvider i Danmark

Norwegian styrker sin tilstedeværelse i København. Selskabet udvider med 10 ekstra afgange om ugen til Barcelona, Rom, Malaga, Nice og Salzburg. Selskabet ser samtidig på muligheden for at basere yderligere to fly i Kastrup til foråret.

 

”Vi opruster med flere afgange til foråret, så de danske rejsende får endnu bedre muligheder for at flyve billigt til de mest populære destinationer i Sydeuropa”, siger Johan Bisgaard Larsen, Norwegians presse- og markedschef i Danmark.

De to fly skal blandt andet betjene yderligere afgange på ruterne fra København til Barcelona, Rom, Malaga, Nice og Salzburg. 

"Norwegian er i dag det næststørste flyselskab i Danmark, og vi ønsker at styrke vores position yderligere. Vi er blevet utroligt godt taget imod i Danmark og flyver i dag 40 danske indenrigs- og udenrigsruter. Som et led i vores fortsatte vækst i Danmark vil vi til sommerplanen 2011 arbejde på at placere to fly mere i København," siger han. 

Skrevet af Flemming Juul

Norwegian udvider i Danmark

Norwegian udvider næste forår med ti ekstra afgange om ugen til Barcelona, Rom, Malaga, Nice og Salzburg. Samtidig kigger selskabet på, om det skal basere yderligere to fly i Københavns Lufthavn fra foråret. Norwegian har i dag syv fly på sin danske base.
En forøgelse med to fly vil give behov for mindst 50 nye kabineansatte og piloter.

 

Norwegian er allerede næststørste flyselskab i Københavns Lufthavn – sidste år havde det tæt på 1,5 mio. passagerer.

 

Johan Bisgaard Larsen, Norwegians presse- og markedschef i Danmark, siger i øvrigt til Take Off, at flyselskabet arbejder videre med planen om fra næste år også at åbne langruter fra Københavns Lufthavn. I første omgang til New York og Bangkok.

 

Norwegian har planer om mange flere langruter fra Skandinavien – til andre destinationer i bl.a. USA og Sydafrika.

 

Skrevet af redaktionen

Norwegian udvider i Danmark

Norwegian har fået en forrygende start i Danmark. Ruten København – Aalborg åbnede 6. november med tre daglige flyvninger og er allerede blevet så stor en succes, at den om kort tid udvides fra tre til fem daglige afgange mellem København og Aalborg.

 

Ruten København – Stockholm udvides også med to ekstra afgange – fra fire til seks daglige afgange.

 

”Vi oplever en overvældende efterspørgsel på vores ruter fra København. Hver dag flyver vi med mange, som sætter pris på et sikkert og billigt alternativ til de dyre selskaber. Det lover godt for vores kommende ruter fra København,” siger Bjørn Kjos, adm. direktør i Norwegian.

 

Norwegian åbnede 29. oktober base i Københavns Lufthavn og flyver fra København til Aalborg, Stockholm, Oslo, Alicante, Malaga og Nice. Inden for kort tid åbner yderligere syv ruter fra København til London, Amsterdam, Rom, Krakow, Prag, Barcelona og Pisa.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.