Norwegian udvider langruteflåden

norwegianNorwegian leaser yderligere to nye Boeing 787-9 Dreamliners hos selskabet AerCap. De skal efter planen leveres i 2018, så selskabet vil have 40 Dreamliners i langdistanceflåden i 2020.

”For at kunne tilbyde nye ruter og gøre langdistanceoperationen mere konkurrencedygtig er vi afhængige af flere nye fly. Langdistanceoperationen er afgørende for den globale vækst og Dreamlineren er et fantastisk fly med høj passagerkomfort, lang rækkevidde, lavt brændstofforbrug og mindre udslip,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

I de snart tre år med interkontinentale flyvninger har belægningen i gennemsnit ligget over 90%, hvilket beviser den store interesse for billige billetter mellem Europa og USA og Europa og Asien.

Norwegian har i dag otte fly af typen Boeing 787-8 Dreamliner og et B787-9 i flåden.

 

 

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.