Norwegians Caribien-ruter er i gang

norwegianDen første flyvning mellem USA og Caribien lettede torsdag eftermiddag fra Boston til Martinique. De første flyvninger fra Baltimore/Washington og New York til Martinique og Guadeloupe afgår også i denne uge.

Med de nye ruter får også skandinaviske rejsende nye muligheder for at kombinere Boston eller New York med Caribien. Norwegian har 34 direkte ruter fra USA, og alene i år har selskabet lanceret ti nye ruter mellem Europa og USA.

”For første gang i 20 år er der nu direkte ruter mellem nordøstkysten af USA og Martinique og Guadeloupe, og det er os, som giver muligheden. Vi lancerede vores første USA-flyvning for over to år siden, og responsen fra amerikanske rejsende har været rigtig god,” siger adm. direktør Bjørn Kjos.

Det er Norwegians nye Boeing 737-800, som skal flyve mellem USA og Caribien. Omkring 40 ansatte fra Norwegians baser i Europa skal bemande flyene og får midlertidige baser på Guadeloupe og Martinique i vintermånederne. Over 700 medarbejdere søgte på 38 stillinger.

Ruterne mellem USA og Caribien fortsætter til april 2016 med 14 ugentlige afgange.