Novasol overtager Happy Home i Holland

netherlands-theme-early-tulipNovasol A/S har overtaget den hollandsk baserede feriehusudlejer, Happy Home, som fortsat vil formidle ferieboliger fra eget kontor i Alkmaar i Holland.

“Med købet tilføjer vi en ekstra dimension til vores organisation”, siger direktør Anders Pii, Novasol A/S. “Vi får langt bedre mulighed for at tiltrække flere hollændere til vores danske feriehuse. Samtidig giver vi vores kunder flere valgmuligheder, når de skal vælge en god feriebolig i Europa. Happy Homes formidler et bredt udbud af ferieboliger i Holland og hele Central- og Sydeuropa.”

Juliette van Haaster fortsætter som leder af kontoret for Happy Home med ansvar for 25 medarbejdere.

Med det seneste opkøb består Novasol nu af fire brands: Novasol, dansommer, Cuendet og Happy Home, og formidler mere end 40.000 ferieboliger og sender hvert år godt to millioner på ferie.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.