Novasol overtager Wimdu

Europas største udbyder af private feriehuse og -lejligheder har netop afsluttet opkøbet af Wimdu, der har base i Berlin. Med købet udvider Novasol-gruppen porteføljen med 350.000 enheder.

“Med dette opkøb øger vi ikke kun udvalget af ferietilbud, som vi kan tilbyde rejsende i populære bydestinationer markant, vi får også mulighed for at føje en ny distributionskanal til vores eksisterende boligejere,” siger Bernd Muckenschnabel, formand for Novasol. “I løbet af de seneste seks måneder har vi gennemført tre opkøb. Det styrker vores position på det internationale marked”.

Siden grundlæggelsen i 2011 har Wimdu etableret sig og er i dag en af de største platforme for formidling af private ferieboliger lige fra bylejligheder i Rom, ferieboliger på Mallorca til små studielejligheder i Paris.

Wimdu har over en million registrerede brugere og tilbyder tusindvis af ferieboliger i mere end 100 lande. Wimdu vil fortsætte med at eksistere som selvstændigt brand

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.