Novasol overtager Wimdu

Europas største udbyder af private feriehuse og -lejligheder har netop afsluttet opkøbet af Wimdu, der har base i Berlin. Med købet udvider Novasol-gruppen porteføljen med 350.000 enheder.

“Med dette opkøb øger vi ikke kun udvalget af ferietilbud, som vi kan tilbyde rejsende i populære bydestinationer markant, vi får også mulighed for at føje en ny distributionskanal til vores eksisterende boligejere,” siger Bernd Muckenschnabel, formand for Novasol. “I løbet af de seneste seks måneder har vi gennemført tre opkøb. Det styrker vores position på det internationale marked”.

Siden grundlæggelsen i 2011 har Wimdu etableret sig og er i dag en af de største platforme for formidling af private ferieboliger lige fra bylejligheder i Rom, ferieboliger på Mallorca til små studielejligheder i Paris.

Wimdu har over en million registrerede brugere og tilbyder tusindvis af ferieboliger i mere end 100 lande. Wimdu vil fortsætte med at eksistere som selvstændigt brand

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.