Nu er Michael O’Leary milliardær

1
Michael O'Leary.
Michael O’Leary.

LUFTFART: Baseret på Ryanairs aktiekurs og hans mængde af aktier, kan flyselskabets koncernchef, Michael O’Leary, nu kalde sig milliardær – i euro!

Ryanairs koncernchef Michael O’Leary er blevet Irlands seneste euro-milliardær, ifølge avisen Sunday Independents Rich List 2016.

Ifølge listen er han nu god for en formue på 1,08 milliarder euro – det skyldes ikke mindst hans mange aktier i flyselskabet og deres stigende kurs.

Tidligere på måneden kom Ryanair med en ny prognose for det forventede overskud i det regnskabsår, der ender med udgangen af marts. Nu forventes et overskud på 1,1 til 1,2 milliarder euro – altså ca. samme beløb som Michael O’Leary er god for.

Ryanair oplyste også, at man forventer at komme op på at have transporteret 106 mio. passagerer i det snart afsluttede regnskabsår.

På Rich Listen er 55-årige Michael O’Leary en af i alt 14 irske milliardærer – en fordobling på blot fem år.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Nu er Michael O’Leary milliardær"

Notify of
avatar
Søren
Søren

Ja det kan betale sig at køre rovdrift på sine ansatte… Og mens han skovler penge ind er der pur unge ansatte fra Østeuropa der bare vil væk grundet de dårlige arbejdsforhold og ringe løn, men de kan ikke sige op fordi så skal de betale 50.000 for uddannelsen…
Usmageligt O’Leary… Brug dog nogen af alle dine penge på at give dine ansatte en ordentlig løn og forhold, eller er du et bedre menneske end dem? Er du mere værd som menneske end de er?

wpDiscuz