Nu har Icelandair Wi-Fi fra gate til gate

Icelandairs rutenet, hvor den lyserøde farve markerer selskabets Wi-Fi-dækning.

Icelandairs rutenet, hvor den lyserøde farve markerer selskabets Wi-Fi-dækning.

FLYSELSKABER: Icelandair har nu Wi-Fi på alle sine fly og tilbyder – angiveligt som første flyselskab i Europa – Wi-Fi fra gate til gate. Så der ikke skal ventes på, at flyet når en vis højde, før muligheden aktiveres.

Fra i dag er Wi-Fi-forbindelsen praktisk talt aldrig afbrudt hos Icelandair, hvor de rejsende, også hos Icelandair, før skulle vente til flyet var i 10.000 fod før Wi-Fi bliver aktiveret.

Med den nye mulighed kan den rejsende være online via smartphone, tablet eller computer fra man sidder i flyet på vej til eller fra Island eller videre over Atlanten til en af selskabets snart 16 nordamerikanske destinationer.

Den 15. åbner i midten af marts med fire fly om ugen hele året til Chicago, mens den 16. bliver canadiske Montreal fra midten af maj til starten af november, også med fire fly om ugen.

Icelandair tilbyder Wi-Fi i hele kabinen, på Saga Class (Icelandairs business class) er det gratis, mens der på Economy Comfort og Economy kan købes adgang.

Ud over de – snart – 16. destinationer i Nordamerika, flyver Icelandair til over 25 lufthavne i Europa. De to nye i år er skotske Aberdeen og Paris ’andenlufthavn’, Orly – i forvejen flyver Icelandair på hovedlufthavnen, Paris de Gaulle.

Mens Icelandair i 2009 havde 1,3 mio. passagerer, forventes det i år at lande på 3,6 mio. – en stigning på over 175 pct. på otte år kan ikke mange flyselskaber prale af!