Nu kan Svinkløv Badehotel genopføres

Svinkløv Badehotel ved Jammerbugt, foto: VisitNordjylland.

Svinkløv Badehotel har af Kystdirektoratet fået dispensation til, at badehotellet kan genopføres med samme beliggenhed, som da det brændte ned i september sidste år.

”Svinkløv Badehotel kan blive genopført i klitfredningszonen, fordi Naturbeskyttelsesloven gør det muligt at dispensere blandet andet i tilfælde af brand. Derudover har vi fundet mulighed i loven til at kunne give dispensation til en mindre udvidelse. Den vil blive brugt til at opfylde de gældende regler om varmeisolering, handicapadgang og brandsikkerhed”, siger områdechef i Kystdirektoratet, Hans Erik Cutoi-Toft i en pressemeddelelse.

Ifølge Kystdirektoratet er dispensationen blandt andet givet, fordi Svinkløv Badehotel, ikke overraskende, skal bruges til hotelvirksomhed. Den største udvidelse skal ligge under jorden, hvor kælderen bliver dobbelt så stor, som under det gamle hotel, skriver berlingske.dk.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.