Nu lejer vi biler igen

”Vores tal viser tydeligt, at det vender i løbet af 2010, og at markedet for både rejser og udlejningsbiler følger med i stigningen”, siger Annette Frederiksen, country manager for Holiday Autos Danmark. “I dårlige tider ses rejser som en luksus, men når optimismen er tilbage, vover danskerne at unde sig selv lidt mere”.

Holiday autos sammenligning viser, at bestilling af udlejningsbiler er steget med 8% i sammenligning med sidste år i perioden januar-juli. Tallene viser tydeligt at danskerne igen bruger flere penge på at rejse.

“2009 var et godt år for Holiday Autos trods finanskrisen, men i år har vi mærket en usædvanlig stigning i sammenligning med tidligere år. Trenden er på vej opad og vi forventer os en yderligere stigning i biludlejningen i løbet af efteråret”, siger Annette Frederiksen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.