Nu stemmer de igen om strejke

Beslutningen om den nye afstemning i de kommende uger, kom efter fagforeningen Unite har holdt en uges forhandlinger med flyselskabets ledelse, hvor man ikke nåede til enighed om kabinepersonalets størrelse og arbejdsbetingelser.

 

Unites 12.000 medlemmer, som udgør omkring 98% af det samlede kabinepersonale i BA, skal ud i endnu en ur-afstemning efter den oprindeligt vedtagne strejkeplan i juledagene blev kendt ulovlig ved en domstol.

 

Det ventes, at en eventuel ny strejke vil finde sted i marts, når man er kommet over størstedelen af de britiske skolers vinterferieperioder, som typisk falder i februar.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.