Ny adm. direktør i Travellink

Erik Wikander.

Erik Wikander.

Erik Wikander er udnævnt til øverste chef for Travellink, den nordiske gren af onlinerejsebureauet eDreams Ondigeo. Han afløser Peter Carlsson, som har været adm. direktør siden 2000.

”Erik Wikander tilfører Travellink viden og erfaring med at lede digital forretningsudvikling i virksomheder i forskellige brancher. Det er en fordel i det fortsatte arbejde med at styrke Travellinks position på det nordiske marked”, siger Andreas Adrian, Chief Trading Officer i eDreams Odigeo.

Han har arbejdet som management konsulent i PwC, en af verdens største konsulentvirksomheder. Han har arbejdet både i Stockholm og London senest som operativ ansvarlig for at opbygge PwCs rådgivning om digitalisering i Sverige.

”I den nærmeste tid vil jeg fokusere på at sikre en planlagt overgang til vores nye, fælles platform, som giver kunderne et helt nyt produktudbud og vil styrke vores kundeservice”, siger Erik Wikander om sin nye opgave.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.