Ny adm. direktør i Travellink

Erik Wikander.

Erik Wikander.

Erik Wikander er udnævnt til øverste chef for Travellink, den nordiske gren af onlinerejsebureauet eDreams Ondigeo. Han afløser Peter Carlsson, som har været adm. direktør siden 2000.

”Erik Wikander tilfører Travellink viden og erfaring med at lede digital forretningsudvikling i virksomheder i forskellige brancher. Det er en fordel i det fortsatte arbejde med at styrke Travellinks position på det nordiske marked”, siger Andreas Adrian, Chief Trading Officer i eDreams Odigeo.

Han har arbejdet som management konsulent i PwC, en af verdens største konsulentvirksomheder. Han har arbejdet både i Stockholm og London senest som operativ ansvarlig for at opbygge PwCs rådgivning om digitalisering i Sverige.

”I den nærmeste tid vil jeg fokusere på at sikre en planlagt overgang til vores nye, fælles platform, som giver kunderne et helt nyt produktudbud og vil styrke vores kundeservice”, siger Erik Wikander om sin nye opgave.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.