Ny bestyrelsesformand for Billund Lufthavn

Clas Nylandsted Andersen.

Clas Nylandsted Andersen.

På torsdagens generalforsamling blev den hidtidige næstformand, erhvervsmanden Clas Nylandsted Andersen, ny formand for bestyrelsen.

Clas Nylandsted Andersen har siden 2005 været næstformand i bestyrelsen for Danmarks næststørste lufthavn. Her arbejdede han bl.a. tæt sammen med lufthavnens bestyrelsesformand, Bjarne Hansen, der døde sidste måned.

Clas Nylandsted Andersen har stor erfaring med bestyrelsesarbejde, han er bl.a. bestyrelsesformand for Teknologisk Institut, Niras samt Carl Hansen & Søn. Derudover har han en række andre bestyrelsesposter.

“Jeg er beæret over den tillid, aktionærerne har vist mig gennem valget til formand. Jeg glæder mig meget til at påtage mig rollen med at videreføre den gode udvikling og linje, Bjarne Hansen har lagt gennem mange år,” siger Clas Nylandsted Andersen og tilføjer:

“Jeg er helt bevidst om, at det er en stor og betydningsfuld opgave, jeg har fået betroet, og går til den med bevidstheden om, at luftfartsbranchen er en omskiftelig verden, hvor det gælder om at følge mange forskellige tendenser, såvel nationalt som internationalt.”

Bjarne Hansen var bl.a. også bestyrelsesformand for det hastigt ekspanderende danske helikopterselskab Bel Air, der står foran at modtage sin 5. og 6. helikopter samt skabe endnu flere arbejdspladser.

Bel Air har generalforsamling sidst på måneden, indtil da er bestyrelsens næstformand, advokat Jan Børjesson, konstitueret som formand.