Ny CEO for Nordic Aviation Capital

nacNordic Aviation Captal (NAC), verdens største udlejer af regionale turboprop fly, har udnævnt Søren M. Overgaard til CEO.

Han har de seneste tre år som CFO været en central nøglefigur i NACs ledelse. Tidligere har han bestridt

ledende poster i blue chip transportvirksomhederne AP Moller Group, Maersk og Damco Europe. Han efterfølger Kim Graven-Nielsen, som efter den belgiske overtagelse af Berlingske, er udpeget til aviskoncernens nye bestyrelsesformand.

Martin Møller, bestyrelsesformand i NAC: ”Jeg er meget tilfreds med at kunne byde Søren velkommen som CEO. Vi har et særligt spændende år foran os, med spændende nye muligheder globalt i den regionale

luftfart. Hans dybe forretningsforståelse er uvurderlig. Jeg vil gerne takke Kim Graven-Nielsen for en enestående indsats de seneste syv år”.

NAC har været konstant overskudsgivende i de seneste 20 år, med en stigning i det ordinære driftsresultat på 42% til 239 millioner dollars for regnskabsåret der blev afsluttet pr. 30. juni 2015. De samlede aktiver steg med 45% til 3,2 milliarder dollars.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.