Ny chef for Egyptens turistråd

”Det bliver spændende at fortsat udvikle kontakten mellem de nordiske og baltiske lande og det nye Egypten i nært samarbejde med rejsearrangører og rejsebureauer. Vi håber at antallet af rejsende snart er tilbage på samme niveau som inden revolutionen”, siger dr Mohamed Atta Elsherbeiny.

 

Han afløser Nahed El Sobky, der har arbejdet som Nordenchef siden 2007, skriver travelreport.se.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Tidligere rejsebureaudirektør og medlem af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening sov tirsdag stille ind i en alder af 80 år.

Ny chef for Langelinie Pavillonen

Det kendte københavnske møde- og eventsted har fået nye ejere – og netop skiftet general manager, der kommer med en fortid fra blandt andet hotelbranchen.

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Efter præsentationen i går af Michelin Nordic Guide 2018 har Sverige nu sin første restaurant med 3 stjerner. 52 af de 64 nordiske Michelin-restauranter er i Danmark eller Sverige.

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Kendt hotelprofil siger farvel

Uden et nyt job på hånden forlader marketingschef stort dansk hotel, efter hun selv har opsagt sin stilling.