Ny chef for Lufthansa-gruppen i Danmark

Bastian Frantz.

Bastian Frantz.

FLYSELSKABER: Fra 1. august har Lufthansa-gruppen atter en landechef på det danske marked, hvor de fire selskaber er blandt de største aktører.

Den 33-årige tysker Bastian Frantz bliver 1. august ny Country Manager for Lufthansa Group i Danmark. Ud over selve Lufthansa tæller gruppen Austrian, Brussels Airlines og Swiss. Bastian Frantz har de seneste fire år været regionschef for Austrian i Norden og Baltikum med base i Stockholm, men flytter snart til København.

Han afløser Morten Balk, der i april blev ny landechef i Danmark for Emirates fra Dubai.

Til standby.dk sagde direktør for Lufthansa-gruppen i Norden og Baltikum, Gabriel Leupold, i går: ”Bastian Frantz er efter sine ni år hos Austrian meget kvalificeret til sit nye job. Han har en bachelor i Aviation Management og Masters i Economics & Business Administration – og startede som Pricing & Revenue Manager hos Austrian. Han har nu efter sine fire år i Norden stort kendskab til det skandinaviske marked. Samtidig er han en stor og meget åben personlighed, der bl.a. har gode forbindelser til Lufthansa-gruppens personale i Danmark.”

De fire selskaber i Lufthansa-gruppen havde sidste år samlet ca. 1,5 mio. passagerer til og fra Københavns Lufthavn – herudover flyver Lufthansa og Brussels Airlines også på Billund Lufthavn fra hhv. Frankfurt og Bruxelles.

”Lufthansa måtte jo desværre skrue meget ned mellem Frankfurt og Aalborg Lufthavn fra dette års sommerprogram. Men generelt har gruppen det OK på det meget konkurrenceprægede danske marked – og får mange gode tilbagemeldinger fra vores samarbejdspartnere,” siger Gabriel Leupold.

Lufthansa Gruppens fire selskaber har næsten 400 flyvninger om ugen til og fra Danmark og omsætter for over en milliard kr. om året på det danske marked.