Ny chef for Skyways

Han overtager posten som adm. direktør, hvor Skyways, gennem købet af City Airline, er blevet et af Skandinaviens stærkeste regionale flyselskaber.

 

Mikael Wångdahl har en lang karriere i Skyways, hvor han tidligere har været chef. Senest kommer han fra Sverigeflyg hvor han siden 2007 har været selskabets chef.

 

”Naturligvis er det spændende at komme tilbage til Skyways i den nuværense situation. Vi har for nylig købt City Airline og selskaberne skal nu integreres. Skyways bliver det varemærke, som vi kommunikerer og City Airline fortsætter med at være et produktionsselskab”, siger Mikael Wångdahl.

 

Tidligere adm. direktør Lars Åke Bertilsson fratræder posten og forlader flyselskabet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Kendt storhotel får ny hotelchef

34-årig er ny chef på stort københavnsk hotel, der i denne tid er i gang med renovering for mange millioner kroner.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.

Kendt rejsebrancheprofil får nyt topjob

Efter 11 år i et af Danmarks største erhvervsrejsebureauer har bureauets nok mest kendte profil fået nyt job i et andet kendt selskab i rejsebranchen.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Jørn Mikkelsen, billetchef i Holstebro RejseCenter, er afgået ved døden i en alder af kun 62 år.