Ny chef for Ving Sverige

Han kommer senest fra posten som markedsdirektør på ICA, men har tidligere arbejdet 16 år på Ving og MyTravel Northern Europe, både i Sverige og i udlandet.

 

”Han har en bred markeds- og kundekommunikationskompetence efter sine år på hos ICA og McDonald’s og desuden kender han branchen efter mange år på Ving. Ud over topjobbet på Ving Sverige får han til opgave att stå for kunde- og markedsspørgsmål på nordisk niveau”, siger Lars Löfgren, koncernchef for Thomas Cook Northern Europe.  

 

Magnus Wikner startede hos Ving første gang i 1985 som vært på Sunwing Kreta. Siden har han arbejdet som bl a som markedsanalytiker og som markedschef på daværende Vingresor.  

 

Efter nogle år som markedschef og markedsdirektør på Hjem-Is Europa kom han tilbage til Ving som markedsdirektør for Ving Group og siden som brand director for MyTravel Northern Europe. Fra 2002 til 2006 var han markedsdirektør på McDonald’s, og siden 2006 har han arbejdet på ICA Sverige, som markedschef og siden markedsdirektør.

 

Han tiltræder den 1. maj. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Hotelkæde får ny marketingdirektør

Efter posten har været ubesat et halvt års tid, er en af Danmarks største hotel- og konferencekæder nu klar med sin nye marketingdirektør.

Mange gode minder om Prins Henrik

Jørgen Mangor, der gennem 40 år var VIP-chef i Københavns Lufthavn, mødte Prins Henrik over 100 gange. ”Et stort menneske er gået bort,” siger han.

Dødsfald i den danske rejsebranche

Tidligere rejsebureaudirektør og medlem af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening sov tirsdag stille ind i en alder af 80 år.

Ny chef for Langelinie Pavillonen

Det kendte københavnske møde- og eventsted har fået nye ejere – og netop skiftet general manager, der kommer med en fortid fra blandt andet hotelbranchen.

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Efter præsentationen i går af Michelin Nordic Guide 2018 har Sverige nu sin første restaurant med 3 stjerner. 52 af de 64 nordiske Michelin-restauranter er i Danmark eller Sverige.

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.