Ny direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center

Nicolaj Holm og Ernst Trillingsgaard.

Blandt 60 ansøgere har bestyrelsen i AKKC valgt Nicolaj Holm, den nuværende adm. direktør for Messecenter Vesthimmerland, som afløser for Ernst Trillingsgaard den 1. maj.

Nicolaj Holm er en erfaren aktør med en profil, som fortæller om poster som chefredaktør, iværksætter og strategisk rådgiver. Han var stiftende direktør ved konference- og managementvirksomheden Danske Fagkonferencer, og har herunder skabt Børnekonferencen.

Formand for bestyrelsen i AKKC, Peter Rindebæk: ”Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Nicolaj Holm, som den direktør, der kan føre AKKC ind i fremtiden. Han har de rigtige kvalifikationer og har dokumenteret, at han kan sikre drift og fortsat udvikling”.

Som messedirektør i Aars har Nicolaj Holm mere end fordoblet besøgstallet og skabt succes omkring Messecenter Vesthimmerland. Han har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet og har været medlem af bestyrelsen for Aalborg Universitet. Han har samtidig været med i af dansk politik bl.a. som storkredsformand for De Radikale i Nordjylland og som medlem af Forretningsudvalget i Radikale Venstre. ”Jeg er meget ydmyg overfor opgaven og den arv, der skal løftes efter Ernst Trillingsgaards mangeårige virke som en helt usædvanlig direktør”, siger Nicolaj Holm.

Ernst Trillingsgaard: ”Jeg er sikker på, at det er den rigtige mand, der er fundet blandt mange stærke ansøgere. Han har erfaringerne, visionerne og det udsyn, der er nødvendigt. Han vil komme til at bygge på AKKC’s stærke fundament, og køre videre med de traditionelle værdier, vi har, men også komme med nye visioner og videreudvikle husets forskellige aktiviteter”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.