Ny direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center

Nicolaj Holm og Ernst Trillingsgaard.

Blandt 60 ansøgere har bestyrelsen i AKKC valgt Nicolaj Holm, den nuværende adm. direktør for Messecenter Vesthimmerland, som afløser for Ernst Trillingsgaard den 1. maj.

Nicolaj Holm er en erfaren aktør med en profil, som fortæller om poster som chefredaktør, iværksætter og strategisk rådgiver. Han var stiftende direktør ved konference- og managementvirksomheden Danske Fagkonferencer, og har herunder skabt Børnekonferencen.

Formand for bestyrelsen i AKKC, Peter Rindebæk: ”Et enigt ansættelsesudvalg har valgt Nicolaj Holm, som den direktør, der kan føre AKKC ind i fremtiden. Han har de rigtige kvalifikationer og har dokumenteret, at han kan sikre drift og fortsat udvikling”.

Som messedirektør i Aars har Nicolaj Holm mere end fordoblet besøgstallet og skabt succes omkring Messecenter Vesthimmerland. Han har en kandidatuddannelse fra Aalborg Universitet og har været medlem af bestyrelsen for Aalborg Universitet. Han har samtidig været med i af dansk politik bl.a. som storkredsformand for De Radikale i Nordjylland og som medlem af Forretningsudvalget i Radikale Venstre. ”Jeg er meget ydmyg overfor opgaven og den arv, der skal løftes efter Ernst Trillingsgaards mangeårige virke som en helt usædvanlig direktør”, siger Nicolaj Holm.

Ernst Trillingsgaard: ”Jeg er sikker på, at det er den rigtige mand, der er fundet blandt mange stærke ansøgere. Han har erfaringerne, visionerne og det udsyn, der er nødvendigt. Han vil komme til at bygge på AKKC’s stærke fundament, og køre videre med de traditionelle værdier, vi har, men også komme med nye visioner og videreudvikle husets forskellige aktiviteter”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.