Ny direktør for Thailands turistbureau

Pakkanan Winijchai.

Pakkanan Winijchai.

Pakkanan Winijchai er ny direktør for det thailandske turistbureau, som har kontor i Stockholm. Der vælges en ny direktør hvert 4. år, og Pakkanan Winijchai tiltrådte stillingen i august.

Hun kommer fra det thailandske turistbureaus kontor i provinsen Sukhothai i det nordlige Thailand. I Stockholm efterfølger hun Nalinee Pananon, som efter fire år i Sverige vender tilbage til Thailand.

Pakkanan Winijchai tiltræder som den fjerde direktør i ordningen, siden åbningen i 2002. Hun vil lede arbejdet med at fremme Thailand som turistmål i Norden og de baltiske lande.

Hun har arbejdet for det thailandske turistbureau i 21 år. Arbejdet i Stockholm bliver hendes første uden for Thailands grænser. Tidligere har hun arbejdet i regioner i det nordlige og sydlige Thailand, blandt andet Phitsanulok, Tak, Uthai Thani, Phuket og senest i Sukhothai.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.