Ny forbrugerombudsmand

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har udpeget en ny forbrugerombudsmand.

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har udpeget Christina Toftegaard Nielsen.

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har udpeget den kvinde, der de næste seks år skal beklæde posten som Danmarks forbrugerombudsmand.

Det er juristen Christina Toftegaard Nielsen, som tiltræder 1. marts. Hun kommer fra Justitsministeriet og bliver den femte i rækken af forbrugerombudsmænd siden oprettelsen i 1975. Ombudsmandens opgave er at føre tilsyn med, at markedsføringsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning bliver overholdt, skriver business.dk.

Henrik Sass Larsen: ”Jeg er glad for, at Christina Toftegaard Nielsen har sagt ja. Med hendes solide juridiske baggrund og mangeårige ledererfaringer er jeg overbevist om, at hun er den rette til at videreføre og udvikle institutionens vigtige arbejde”.

Christina Toftegaard Nielsen afløser Benedikte Havskov Hansen, der siden årsskiftet har været konstitueret forbrugerombudsmand. Hun overtog posten, da den tidligere forbrugerombudsmand, Henrik Saugmandsgaard Øe, blev indstillet til posten som generaladvokat ved EU-Domstolen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.