Ny hæder til Københavns Lufthavn

2
Johnnie Müller.
Johnnie Müller.

LUFTHAVNE: Københavns Lufthavn genvinder titlen for ”Verdens bedste security” og ”Nordeuropas bedste lufthavn.”

For andet år i træk er Security Service i Københavns Lufthavn kåret til verdens bedste. Det skete da Skytrax i aftes uddelte priser i den verdensomspændende undersøgelse af flypassagerers tilfredshed. Københavns Lufthavn generobrede også titlen som “Nordeuropas bedste lufthavn”.

Onsdag uddelte Skytrax i Barcelona sine årlige priser baseret på angiveligt 12,8 mio. passagerers vurdering af 410 lufthavne verden over. Københavns Lufthavn var på scenen to gange.

I motivationen for prisen som “Verdens bedste security” vægtes ikke kun sikkerhed, men også imødekommenhed.

“Vi vægter sikkerheden, men har ambition om højt serviceniveau, hvor vi møder kunderne i øjenhøjde. Derfor er jeg stolt over, at vores medarbejdere to år i træk belønnes med prisen for verdens bedste Security Service,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavn.

Chef for de 900 ansatte i Københavns Lufthavns sikkerhedstjeneste, sikkerhedschef Johnnie Müller

siger: “Hver dag bestræber vi os på at få passagererne til at føle sig velkomne med en kombination af sikkerhed og service. Prisen er et stort skulderklap til alle 900 medarbejderne,” siger han.

Skriv en kommentar

2 Comments on "Ny hæder til Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Thomas
Thomas

Security – unbelievable. Selve logistikken er god, men personalet har så travlt med at tygge tyggegummi og spille smarte at det er helt forfærdeligt. Har endda oplevet at de står og diskuterer. De opfører sig som om de dumpede optagelsen til politiskolen og nu så endeligt har fået en uniform. Kig på Brussel i stedet, knapt så god logistik, men der bliver man i det mindste behandlet godt.

Jens Kristian Jensen
Jens Kristian Jensen

Kastrup er en behagelig Lufthavn. Security? Skytrax deler så mange premier ud at det er svært at undgå en premie.

wpDiscuz