Ny Head of Hotels på Secret Escapes

Gustaf Peterson.

Gustaf Peterson.

Gustaf Peterson er tiltrådt som skandinavisk Head of Hotels for den internationale hotelportal Secret Escapes.

Secret Escapes vil fra dette efterår satse mere på det skandinaviske marked. Som et led i oprustningen har portalen ansat svenske Gustaf Peterson, der kommer fra en stilling hos Orbitz Worldwide, som blandt andet står bag net-rejsebureauet MrJet. Her var han ansvarlig for hotelaftaler og pakkerejser i hele Norden.

Gustaf Peterson har desuden en baggrund fra hotelverdenen, hvilket giver ham indsigt fra begge sider af branchen. En af hans primære opgaver hos Secret Escapes er at udvide udbuddet af hotelsamarbejder i hele Skandinavien – ikke mindst i Danmark:

”Lige nu har vi på det danske marked primært aftaler med hoteller i og omkring København. Det vil vi meget gerne ændre, så både danske og udenlandske gæster får mulighed for unikke luksusoplevelser i hele landet,” siger Gustaf Peterson.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.