Ny hurtig vej fra Billund til Thailand

Bravo Tours åbner sammen med Finnair en ny rute, der bliver den hidtil bedste løsning fra Billund Lufthavn til Bangkok og rejsemålene, man hurtigt når til derfra.

”Thailand er et fantastisk rejseland, og det eneste minus er flytiden – som bliver forlænget, hvis man som jyde eller fynbo skal via København. Derfor er jeg glad for, at vi nu får et godt alternativ med Finnair, der både tids- og prismæssigt er rigtig stærkt”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours.

”Flyver man den direkte vej til Thailand fra Billund, er det alligevel op over Helsinki, så det er en super flyløsning, der kun tager 13 timer fra Billund til Bangkok inkl. mellemlanding. Altså næsten det samme som at flyve direkte fra København”.

Bravo Tours flyver med Finnair fra Billund fra 18. december 2017 til hen over påsken 2018. Den nye rute supplerer Bravo Tours øvrige to ruter fra København direkte med Thai Airways eller med Qatar Airways.

Bravo Tours forventer at sende 3.000 gæster til Thailand den kommende vinter.

 

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.