Ny indgangsbro til M/S Museet for Søfart

Besøgstal på over 100.000 hvert år siden åbningen af M/S Museet for Søfart i 2013 og et for skrøbeligt materiale har fået museets indgangsparti til at se slidt ud.

Museet har derfor fået en større bevilling til en ny indgangsbro, som tegnes af BIG – Bjarke Ingels Group – der har høstet flere priser for museets arkitektur omkring en gammel tørdok.

Ulla Tofte, direktør i M/S Museet for Søfart: ”Generøse fonde hjælper os til at give museet en indgangsbro, der er museet værdigt. Førstehåndsindtrykket har længe været skæmmet af broens slidte udseende, og det er en skam, når resten af museet er så vellykket. Nu vil BIG få indgangsbroen til at matche resten af museet.”

Arbejdet med den nye indgangsbro starter i februar, og broen bliver klar, inden turistsæsonen for alvor går i gang i 2017.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.