Ny kritik af Wonderful Copenhagen

copenhagen fashionWonderful Copenhagen kritiseres af et politisk flertal i København, fordi man tilbageholder besøgstal fra modeugen. Turistorganisationens direktør vil ikke bryde en fortrolighedsaftale med modemesserne.

Det er Social­demokraterne, SF, de Radikale, Enheds­listen og Liberal Alliance, der har besluttet, at borgmesteren retter henvendelse til Wonderful Copenhagen og udtrykker utilfredshed med Wonderful Copenhagens ageren i sagen, skriver b.dk.

Beskæftigelses- og integrationsudvalget i Københavns Kommune har de seneste uger forsøgt at få overblik over modeugens størrelse. Det har været vanskeligt, bl.a. fordi Wonderful Copenhagen ikke har udleveret alle data bag organisationens estimat over modeugens størrelse på 25-35.000 unikke besøgende.

Lilian Parker Kaule, gruppeformand for Liberal Alliance: ”Det er vigtigt at markere, særligt over for Wonderful Copenhagen, at tilliden er helt tyndslidt. Fra den yderste venstrefløj til den yderste højrefløj er der en stemning af, at smertetærsklen er nået. Vi kan simpelthen ikke tolerere flere uklare forhold”.

Politikerne bad om tallene fra modeugen senest 3. november. Det skete ikke, og Wonderful Copenhagens direktør beklager: ”Vi vil gerne give kommunen tallene fra de tre modemesser, som vi har fået. Men vi har fået tallene under forudsætning af, at vi videregav dem. Men jeg arbejder for, at det kan lade sig gøre. For vi vil gerne være åbne og give de tal, som vi nu har”, siger Lars Bernhard Jørgensen, direktør i Wonderful Copenhagen.

”Vi arbejder jo sammen med rigtig mange aktører, også kommercielle aktører som fly­selskaber, krydstogtsrederier og andre, som har kommer­cielle hensyn at tage. Så vi er ude i en balancegang, når vi gerne vil være åbne om alt og samtidig heller ikke afsløre forretnings­hemmeligheder fra vores samarbejds­partnere”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.