Ny musikfestival næste år på Fyn

musikfestival-alten-pfluge--6Ifølge BT bliver der i morgen, onsdag, præsenteret en ny festival ved navn Tinderbox Festival, som skal gennemføres i Odense fra den 25. til den 28. juni 2015.

Ifølge kilder i det fynske musikmiljø arrangeres festivalen af Odense&Co, et partnerskab mellem Odense Kommune, det private erhvervsliv og offentlige institutioner.

BT mener også at vide, at direktøren for aarhusianske Northside Festival, Brian Nielsen, er involveret i festivalen, hvilket han dog selv afviser. Fynske kilder oplyser til Ritzau, at projektet har været beskrevet som ’Odenses svar på Northside’.

Den århusianske festival er på fem år vokset til at have 25.000 gæster, et musikbudget på 18 millioner kroner og en program domineret af udenlandske navne som Arcade Fire, Lana del Ray og Queens of the Stone Age og ifølge Ritzau er den nye fynske festival også på jagt efter udenlandske kunstnere.

Den tidligere Midtfyns Festival gik konkurs i 2004 efter flere år med svigtende billetsalg.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.