Ny økonomichef hos MCI

Stellan Eriksson.

Kongres og eventbureauet MCI har ansat Stellan Eriksson som økonomichef. Han kommerfra en stilling som økonomichef i mediatechselskabet Strossle.

Tidligere var han i flere år økonomichef hos XperienceGroup, som ejer PS Communication og flere andre event bureauer.
Som økonomichef for MCI i Norden indgår Stellan Eriksson i ledelsesgruppen og får ansvar for kontorerne i både København og Stockholm.

”Stellan Eriksson er en erfaren økonomichef med stor indsigt i kongres og event branchen. Desuden er han en innovativ person, som kan hjælpe os med arbejde mere effektivt”, siger Trine Steffensen, adm. direktør for MCI i Norden.

I Norden har MCI kontor i Stockholm og København. Stockholmskontoret har 25 ansatte og havde i 2016 en indtægt på 24 millioner kroner. Kontoret i København har 10 ansatte og havde i 2016 en indtægt på seks millioner kroner.

MCI arrangerer kvindekonference for 15.000

NHG bliver til MCI Copenhagen

Mødebranchen fejrede sine bedste

x

Læs Også

Dødsfald i den danske rejsebranche

Tidligere rejsebureaudirektør og medlem af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening sov tirsdag stille ind i en alder af 80 år.

Ny chef for Langelinie Pavillonen

Det kendte københavnske møde- og eventsted har fået nye ejere – og netop skiftet general manager, der kommer med en fortid fra blandt andet hotelbranchen.

64 nordiske restauranter med Michelin-stjerner

Efter præsentationen i går af Michelin Nordic Guide 2018 har Sverige nu sin første restaurant med 3 stjerner. 52 af de 64 nordiske Michelin-restauranter er i Danmark eller Sverige.

Aktiv rejsebrancheprofil runder 70 år

Tidligere hoteldirektør og blandt andet formand for Danske Konferencecentre er i dag virksomhedsrådgiver. Tirsdag i næste uge, den 27. februar, fylder han 70.

Kendt hotel får ny direktør

Den nye direktør kommer fra jysk lufthavnshotel. I sit nye job skal han blandt andet være med til at få sit nye hotel til at optimere MICE-muligheder med stadion for Superligaklub.

Comwell Sorø får ny hotelchef

Den 1. februar tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø efter Christina Torp.