Ny pressechef i Københavns Lufthavn

1
Københavns Lufthavns nye pressechef fra 1. december, Kasper Hyllested. Foto: Dansk Metal.
Københavns Lufthavns nye pressechef fra 1. december, Kasper Hyllested. Foto: Dansk Metal.

LUFTHAVNE: I starten af oktober fyrede Københavns Lufthavn uventet sin direktør for ruteudvikling samt pressechefen. Nu er lufthavnen klar med ny pressechef.

37-årige Kasper Hyllested er fra 1. december ny pressechef i Københavns Lufthavn. Den nye pressechef er fundet med hjælp fra hovedjægerfirma, sagde Københavns Lufthavns kommunikationsdirektør, Henrik Peter Jørgensen, i går til standby.dk og tilføjede: ”Vores nye pressechef skal arbejde strategisk, være god til at klare dagen og vejen samt kombinere, hvad vi laver her og nu.”

Kasper Hyllested har siden januar 2013 været pressechef i Dansk Metal, som han kom til i 2008 som kommunikationskonsulent.

Kasper Hyllested er ukendt med rejsebranchen, men har før været erhvervspolitisk konsulent i Dansk Byggeri; blandt sine mange tidligere jobs har den 37-årige været konsulent hos Finansrådet, IT- og Telestyrelsen, Tryg Vesta Group, By- og boligministeriet, politisk assistent i Folketinget og rejsesekretær i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom.

Kasper Hyllested er cand.mag. i dansk fra Københavns Universitet. Han stammer fra Fyn og er OB-fan.

Københavns Lufthavn har endnu ikke fundet afløser for Ole Wieth Christensen, der også uventet røg ud sidste måned som Director of Airline Sales & Route Development. Sidste måned landede han ellers prisen til Københavns Lufthavn for anden gang på tre år som verdens bedste lufthavn til ruteudvikling – valgt af flyselskaber fra hele verden – i kategorien ”lufthavne mellem 20 og 50 mio. årlige passagerer.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Ny pressechef i Københavns Lufthavn"

Notify of
avatar
Jørn Henrik Jørgensen
Jørn Henrik Jørgensen

Det kunne jo godt gå hen og blive et interessant valg. Det tyder på at lufthavnens ledelse nu ønsker at styrke kommunikationen på de indre linjer til de mange faggrupper. Men det betyder vel så også et fravalg af corporate image kommunikation eksternt?

wpDiscuz