Ny Ærø-færge gøres klar

Dermed realiseres vinderforslaget i konkurrencen Vores Kunst initieret af Statens Kunstfond og DR i 2011, hvor Ærøborgerne selv spillede en afgørende rolle i valg af kunstnere og værk til en udsmykning af deres færge.

Arbejdet foregår på Marstal Værftets flydedok. Her kommer kunstnerne til at arbejde tæt sammen med et hold professionelle skiltemalere, der skal overføre kunstnernes tegninger til færgen, som efterfølgende farvelægges felt for felt som i én stor malerbog.

Den nye Ærøfærge vil blive taget i brug og vist frem ved en fest ud for Svendborg Havn den 12. oktober kl. 11.30. Den officielle indvielse, hvor kunstværket overdrages til Ærø-kommune, finder sted lørdag d. 27. oktober, et år efter at Ærøborgerne udpegede Randi & Katrine som vindere af Vores Kunst-konkurrencen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.